Sürdürülebilir Gıda Eğitimi

İçinde yaşadığımız modern toplum gün geçtikçe üretimden çok tüketim gerçekleştiriyor. Her alanda artan tüketim haliyle kendini tarım ve gıda alanında da gösteriyor. Tarımda üretimden çok tüketimin gerçekleşmesi de bizleri elbette gelecek adına endişelendiriyor. Faal Derneği olarak daha önce ‘Sürdürülebilir Gıda’ alanında Avrupa Projeleri gerçekleştirip çalışmalar yapmıştık. Bu dönemde ise yine bu konuya dikkat çekip farkındalık yaratmayı ve insanları bilinçlendirmeyi hedefledik. Yerel bir etkinlik düzenleyerek kişileri alanında uzman biri tarafından bilgilendirmeyi planladık. Pandemi dolayısıyla hayata geçen ‘Çevrimiçi Atölyeler’ programımız doğrultusunda gönüllülerimize ulaşarak Gıda Mühendisi Muhammed Demirkol’un katkılarıyla hazırlanan eğitimimizi gerçekleştirdik. Günlük hayatta sürdürülebilirlik uygulamaları ve doğru beslenme gibi konuları içeren eğitimimiz katılımcılara doğru bildikleri yanlışları göstererek hedefine ulaştı.

Visits: 10

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön